undermenu Afviklede Projekter

Den gamle Købmandsgård - Pakhuset

Fiskerhuset - Tjærestedet

LIKES til projektet. 

OBS.: Ansøgningsfristen er udløbet

Den 10. august 2017 indledte vi i NFK vores samarbejde med Struer Museum, Oddesund Borgerforening og -Bådlaug samt Venø Færgelaug om bevarelsen af Fiskerhuset og Tjærestedet oppe ved Oddesund Nord.

Nu har vi søgt om bevilling hos Real Dania.

Fortæl Real Dania at du synes at det er en god idé at de giver en bevilling på kr.678.750,- til projektet.
Vi skal have 200 likes (og helst mange flere) til at kunne være med i bevillings overvejelserne.
Når du går videre til Real Dania's side og har læst (og hørt) her om "vores" projekt på Oddesund Nord, må du meget gerne trykke på den blå bjælke med tekst: STØT PROJEKTET. Det er din mulighed for at hjælpe projektansøgningen.

Klik her for at komme til Real Dania siden med bevillingsansøgningen for projektet Fiskerhuset og Tjærestedet på Oddesund Nord.

 

Oprydning i Fiskerhuset og Tjærestedet i Oddesund Nord

Den 10. august indledte vi i Nordvestjysk Fjordkultur vores samarbejde med Struer Museum, Oddesund Borgerforening og Bådlaug samt Venø Færgelaug om bevarelsen af Fiskerhuset og Tjærestedet oppe ved Oddesund Nord.

Derfor troppede der 20 mand op fra Oddesund Borgerforening og Nordvestjysk Fjordkultur for at gå i gang med dette arbejde. Der var heldigvis nogle kyndige folk med, som var i stand til at sortere skidt fra kanel. Det ville være rigtig slemt, hvis vi kom til at smide bevaringsværdig ting ud. Karin Elkær fra Struer Museum var med i dette detektivarbejde.

En stor del af tingene i huset var godt nok gamle brædder og andet brændbart materiale. Vi fyldte en hel container med træ og to stor trailerlæst med plast og andet brændbart. Tidsplanen lød på arbejde fra 9.00 – 20.00. Men på grund af det fine fremmøde var vi færdige allerede kl. 12.00. Oddesund Borgerforening og Bådlaug sørgede for en rigtig fin forplejning, så vi sluttede dagens arbejde af med en dejlig frokost.

/: Ab 12. august 2017