Underafsnit Formandens klumme

Tilbage til Foreningen

Formandens klumme 2021:

Formandens klumme april 2021

 

Så kom der endelig lidt forandring i den lange trummerum med corona. Vi fik både sne og is i februar måned. Der blev gode muligheder for at kælke og løbe på skøjter. Ja, der blev endog mulighed for at sejle med isbåd på de lavere dele af både søer og fjorde. Se Dan Povlsens beretning om en dag på det stive vand på Ringkøbing Fjord.

Ellers har der ikke været meget at skrive hjem om siden sidste medlemsblad. Vi har haft helt lukket ned for aktiviteter i december, januar og februar måned. De der er kommet har holdt sig i små bobler af 2 - 3 mand. Det har været en svær tid uden den sociale kontakt, vi har været vant til. Vi har her i vinter tydeligt fået en fornemmelse af, hvilken betydning Nordvestjysk Fjordkultur har for den sociale kontakt medlemmerne imellem. Her betyder de praktiske gøremål i værkstederne knapt så meget. Næ, det er den daglige samtale om stort og småt, der har betydning.

Nu glæder vi os til at kunne se lyset i enden af denne coronatunnel, så vi kan får gjort vores både klar til søsætning. Desværre må vi jo nok se i øjnene, at flere af bådene ikke kommer med i vandet i år, da vi jo ikke har kunnet arbejde kontinuerligt på dem.

Forhåbentlig får vi nogle gode sejltimer alligevel her til sommer med de både vi får søsat. Der sker trods alt ting i foreningensregi, trods nedlukningen, læs herom i medlemsbladet side 6.

Med dette ønsker jeg alle velkommen tilbage efter coronaen.

Asger Brodersen