Nordvestjysk FjordKulturs både

Malik

Tryk her for at komme tilbage til oversigten NFK's Både.

Malik's tovholder:

Nis Christiansen
tlf: 21 27 39 69

Bådens data:

Bådtype: Knarr, konstrueret i 1943.

Længde: 9 meter

Bredde: 1,3 meter 

Dybgang: 1,3 meter

Sejlareal: 16+6,5 m²

Bygget: i 1950erne.

Byggested: Ukendt

Ejer: Nordvestjysk Fjordkultur

Erik Vester skriver følgende:

Jeg fik øje på denne annonce:
Knarr OD 29 Malik sælges. Båden er i rimelig stand og er særdeles velsejlende. Klædning I oregon pine. Nyere træmast, næsten ny Mercury 3,5hk. Båden er renoveret med rustfrie kølbolte og rorstamme. Bundstokke og mastefisk udskiftet. Kan beses på land i Ebeltoft.
Pris 20,000 kr.

Sådan lød annoncen inden vi fik den tilbudt til 0 kr. afhentet. Men uden motor. Fire mand drog afsted til Ebeltoft, for ved selvsyn at se, om det var noget for os. Vi var alle meget positive og aftalte, at vi kunne afhente båden med vogn og motor for 5,000 kr. såfremt bestyrelsen kunne godkende købet. (Købet blev godkendt ).

Malik står nu i Fjordkulturens garage nyvasket og klar til den store tur, som består af følgende: Demontering af diverse beslag og spil, demontering af teakdæk ruf, luger og dårlige dæksbjælker, invendig afrensning af gammel lak og maling, indvendig maling og lakering og montering af nyt ruf og dæk, udvendig af rensning af gammel fribordsmaling, eventuelle revner i fribord udbedres og males. Søsætning sommeren år 2016.

Vi skriver nu vintersæson 2017 - 2018.
Der arbejdes stadigvæk stille og roligt på istandsættelsen af knarren Malik.