Underafsnit Formandens klumme

Tilbage til Foreningen

Formandens klumme 2020:

Formandens klumme december 2020

 

Tanker i en Coronatid

Mine tanker her midt i en coronatid.

Jeg håber inderligt, at jeg tager fejl, når jeg skriver - midt i en coronatid -, for det vil jo indebære, at vi har mindst ¾ år tilbage af denne trælse neddrosling af vores aktiviteter. Det er næsten ikke til at overskue.

Hvad har coronatiden så bibragt én? Den har i hvert fald givet så rigelig tid til fordybelse over livets mange facetter. Folk i al almindelighed kunne vel godt lære noget af den filosofi, vi har i Nordvestjysk Fjordkultur – nemlig at skynde sig langsomt og nyde de små detaljer i arbejdet og samværet.

Der har også været tid til at drømme om stort og småt. Nogle drømmer om eksotiske rejser til sol og strand. Andre drømmer sig hen til endnu en god sæson på vandet med god vind og høj himmel. En rejse til høje bjerge med dybe dale og store vidder til ro for sjæl og sind kunne også være en mulighed.

Men hvorfor ikke bare realisere sine drømme i vores egen fantastiske natur i nærområdet.

Billedet  her på siden ligner et fra en rejse til de eksotiske Alper. Men nej, det er såmænd ”bare” en morgen ude fra Toftum Bjerge.

Det gør mig glad, når danskere her i sommer er gået på opdagelse hjemme i DK. Vi har i NFK oplevet en stor interesse fra turister, som er kommet ind for se, hvad vi laver i Nordvestjysk Fjordkultur.

Asger Brodersen